UE Costa Brava i Villarreal CF ‘B’ s’enfrontaran demà en el partit ajornat corresponent a la 22a jornada de la Primera Divisió RFEF. Cap dels dos equips arriba en una bona dinàmica per assolir els objectius marcats, però la necessitat de punts augura un duel competit.

El filial groguet arribarà a Palamós havent perdut en les dues últimes jornades, i han guanyat només 2 dels darrers 5 partits. Ara mateix es troben segons a la classificació, a 1 punt del líder, el FC Andorra, i empatats amb l’Albacete, que ocupa la tercera posició. El passat dissabte van caure per 0-3 a casa davant del Sabadell.

El Costa Brava, per la seva banda, arriba al compromís després d’haver perdut per 1-2 contra el cuer a casa, el Betis Deportivo, però aquesta setmana de doble compromís pot ser una oportunitat per remuntar el vol. Òscar Álvarez ha parlat abans del partit de demà: ‘Ens enfrotem a un equip de la part de tal i serà molt difícil. Haurem de ser molt intensos, crear situacions de joc favorables. Ens volem treure el disgust de l’altre dia.’