Passat l’equador de la competició, la UE Costa Brava necessita una victòria que li doni esperances per seguir lluitant per l’objectiu. La jornada 23 de la Primera Divisió RFEF portarà l’equip dirigit per Òscar Álvarez a la Línea de la Concepción per enfrontar-se al RB Linense.

Els andalusos no estan passant per una bona ratxa: 3 empats i 2 derrotes en els darrers 5 partits han fet que l’equip estigui perdent pistonada. Ara mateix se situa 10è amb 31 punts, a 4 del playoff d’ascens.

D’altra banda, la UE Costa Brava necessita puntuar de 3 en 3 per poder sortir de la zona perillosa de la taula. Ara mateix és 19è amb 17 punts i ha aconseguit 4 empats i una derrota en les últimes jornades. Els gironins tenen, això sí, un partit menys ja que el partit de la passada setmana contra el filial del Villarreal va ser ajornat per casos de Covid de l’equip groguet.

Òscar Álvarez ha comentat en roda de premsa que “si volem sortir d’aquesta situació hem de començar a sumar els 3 punts en molts partits. És cert que a vegades li podem donar valor a un empat i generar confiança, però necessitem sumar victòries.”