L’inici ha estat marcat per les imprecisions per part dels dos equips, necessitats de punts per sortir de la part baixa de la taula, que no han acabat de trobar-se còmodes sobre la gespa de Palamós fins passats els primers 10 minuts. Poques possessions llargues i un parell d’aproximacions tímides de Moussa i Guiu sense massa perill.

La primera aproximació clara per part del Linares ha estat al minut 11, quan Copete ha estavellat una pilota al travesser després d’una bona jugada trenada dels andalusos. Només 3 minuts més tard, el mateix Copete ha estat l’encarregat de marcar el 0-1 amb un gran gol per l’escaire.

La resposta per part dels locals no ha trigat a arribar procedent de les botes d’Antonio Romero que, en una falta botada d’uns 10 metres fora de l’àrea, ha batut al porter Ernestas per situar l’empat al marcador. Tot i el bon joc de la UE Costa Brava, Hugo Díaz al minut 28 ha sabut trobar els espais marcar el segon dels visitants. Fran Lara, al minut 31, ha aprofitat una pilota solta a dins de l’àrea per anotar l’1-3.

En la segona meitat el Linares ha volgut controlar el partit des de la defensa, i ha estat el moment del Costa Brava per provar de tenir la pilota i generar més ocasions que el rival. Malgrat tot, l’atreviment local no s’ha vist reflectit en el marcador, i ha estat el Linares Deportivo que ha aconseguit incrementar l’avantatge fins a l’1-4 final, obra d’Etxaniz.

Declaracions d’Óscar Álvarez:

Estem tocats. Els números parlen per si sol. Durant la setmana estem treballant bé, però està clar que alguna cosa no està funcionant.

No hem entrat bé al partit però hem pogut empatar. Després, en dos minuts fatídics han arribat els dos gols rivals. Al segon temps hem volgut canviar la dinàmica però no ha sortit com volíem. Estem fràgils a darrere i és una constant. Hem de revertir la situació.

Els jugadors s’hi estan deixant la vida però no ens està funcionant. Hem de continuar treballant, tant cos tècnic com plantilla.

 

11 inicial UE Costa Brava:

Marcos Pérez (C)(P), Marc Manchón, Monreal, Puig, Manel Royo, Galindo, Romero, Gil, Moussa, Xumetra, Guiu.

Suplents:

Varo (P.S.), Viale, Haro, Boris, Juvanteny, Cala, Perone, Álvaro, Aleix.

11 inicial Linares Deportivo:

Ernestas (P), Josema, Fran Lara, Hugo Díaz, Rodri (C), Fran Carnicer, Sanchidrián, Barbosa, Copete, Perejón, Meléndez.

Suplents:

Razak (P.S.), Luna, Migue Marín, Echaniz, Lolo Guerrero, Andriu, Luis Castillo.