La UE Costa Brava viatja avui a Andorra per enfrontar-se demà a l’equip del principat en un repte difícil que posarà a prova la bona ratxa de resultats i la progressió en quant a regularitat del conjunt entrenat per Òscar Álvarez.

El FC Andorra és actualment el 3r classificat del Grup II de la Primera Divisió Footers i ha aconseguit 4 victòries en els darrers 5 partits. Precisament va ser en l’últim que la seva bona dinàmica es va veure truncada al camp del Real Madrid Castilla, on van caure derrotats per 3 gols a 1.

Els andorrans han anat de menys a més en aquesta lliga, i actualment es troben en places pel playoff d’ascens, això sí, a 6 punts de l’ascens directe que ostenta el Villareal B.

Per la seva banda, la UE Costa Brava ja fa 4 partits seguits que no perd -2 victòries i 2 empats-, i vol seguir allargant la progressió. Malgrat els darrers bons resultats, segueix en posicions de descens, amb 15 punts, a 5 de la salvació que marca el Cornellà.

El tècnic Òscar Álvarez ha comentat en la prèvia que “amb una setmana sense competició hem pogut recuperar jugadors. Tenim el pensament de voler continuar aquesta dinàmica perquè estem creixent i veiem possibilitats de poder tirar endavant. També hem aprofitat perquè la gent nova es posi en dinàmica de grup.”